default-image

Επέστρεψε και αποθεώθηκε ο Μαραντόνα στην Ιταλία

Ποδόσφαιρο
Επέστρεψε και αποθεώθηκε ο Μαραντόνα στην Ιταλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ιταλία βρίσκεται από σήμεραο Ντιέγκο Μαραντόνα, με σκοπό να ξεκαθαρίσει το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την εφορία.Ο Μαραντόνα είχε αρκετά χρόνια το στίγμα του «φοροφυγά» καθώς το ιταλικό κράτος αξίωνε 40 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους, από την εποχή που ήταν παίκτης της Νάπολι.

Πρόσφατα, ο Μαραντόνα αθωώθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη και επίστρεψε στην Ιταλία με σκοπό να ξεκαθαρίσει πλήρως την υπόθεση.Όπως έγινε γνωστό ο Μαραντόνα θέλει να συναντηθεί με την πρόεδρο της δημοκρατίας για να διαλευκάνει την υπόθεση και να του εξηγήσει την αθωότητα του.

Μάλιστα ο Μαραντόνα πρόκειται να βρεθεί στο γήπεδο την προσεχή Παρασκευή για να παρακολουθήσει από κοντά τον εντός έδρας αγώνα της Νάπολι με την Γιουβέντους.

Με την είδηση της επιστροφή του Μαραντόνα δεκάδες φίλαθλοι είχαν μαζευτεί έξω από το αεροδρόμιο «Fiumicino» για να τον υποδεχτούν και όταν βγήκε άρχιζαν να φωνάζουν, «Μαραντόνα, καλωσόρισες».Ο Μαραντόνα αναμένεται αύριο (26/2) να δώσει συνέντευξη Τύπου ώστε να αποδείξει την αθωότητα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News