default-image

Κερδισμένη στην Football League η ΑΕΛ

Ποδόσφαιρο
Κερδισμένη στην Football League η ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Λάρισα επικράτησε στο «ΑEL FC ARENA» με 3-0 των Γιαννιτσών, για την 24η αγωνιστική της Football League και έκανε άλμα ανόδου στην Σούπερ Λίγκα αφού ανέβηκε στην 3η θέση.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Football League

Αντίθετα ο Πανσερραϊκός γνώρισε αναπάντεχη ήττα με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Σερρών από την Δόξα Δράμας και έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια του να επανέλθει στα «σαλόνια».

Σπουδαία «διπλά» πανηγύρισαν Ηρακλής και Παναιτωλικός. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 του Θρασύβουλου στο γήπεδο της Φυλής και παρέμειναν σε τροχιά ανόδου. Για τον «Ηρα» σκόραραν οι Τάι (20') και Τούνι (85'). Στα Μέγαρα ο Παναιτωλικός νίκησε τον τοπικό Βύζαντα με 3-0. Ο Νταμιέν Μπελόν σκόραρε δις για την ομάδα του Μάκη Χάβου ενώ το τρίτο γκολ σημείωσε ο Ιορδανίδης.

Η Καλλιθέα μετά από έξι αγώνες χωρίς νίκη και γκολ ξέσπασε στην Αναγέννηση Επανομής, συντρίβοντας την με 5-0 στο «Ελ Πάσο». Ο Ντακόλ πέτυχε χατ-τρικ ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Μαρουκάκης. Η Νίκη έμεινε στο 1-1 με τον Πιερικό στο θεσσαλικό ντέρμπι που έγινε στο Βόλο ενώ χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Παναχαϊκής με την Καλλονή στον Πύργο.

Στο τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι της Κυριακής (24/2), Φωκικός και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0 στην Αμφισσα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι, να χάνουν ευκαιρίες, αλλά να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (25/2) με τους αγώνες Εργοτέλης - Ηρακλής Ψαχνών (15:00) και Καβάλα - Εθνικός Γαζώρου (19:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News