default-image

Νίκη σωτηρίας ο Πλατανιάς 2-1 την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Νίκη σωτηρίας ο Πλατανιάς 2-1 την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τρίτη του διαδοχική νίκη πήρε ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 της ΑΕΚ που χρειάζεται σίγουρα βαθμούς στα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Έντονα παράπονα έχουν οι "κιτρινόμαυροι" για τον καταλογισμό πέναλτι από τον διαιτητή Ιωαννίδη, απ' όπου προήλθε και το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων.

Οι Χανιώτες μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ όταν ο Ναζλίδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ προσπάθησε να ανέβει και να πιέσει για την ισοφάριση. Αυτό έγινε αρκετά γρήγορα, όταν στο 17' ο Γκερέιρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι για να έρθει στην επαναφορά ο Φέτσης με κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπήρξε τίποτα σημαντικό για τις δύο ομάδες. Με τη συμπεριφορά τους στον αγωνιστικό χώρο, έδειχναν ικανοποιημένες από το βαθμό της ισοπαλίας καθώς δεν ρίσκαραν σε καμία περίπτωση.

Αυτό που έκρινε το παιχνίδι όμως, ήταν η προσωπική ενέργεια του Αναστασάκου ο οποίος στο 75' κέρδισε το πέναλτι από τον Καραλή και ευστόχησε για το τελικό 2-1 που δίνει μεγάλες ελπίδες παραμονής στον Πλατανιά και βάζει σε περιπέτειες την Ένωση.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κηπουρός, Δημήτρης, Κάστελς (13' Μαραγκουδάκης), Κουρτεσιώτης, Γκονζάλες, Tετέ (74' Γιακουμάκης), Αγκιλέρα, Γιάννου (68' Δέντσας), Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Αναστασάκος.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Βλάχος (69' Καραλής), Μητρόπουλος, Φέτσης (80' Φουρτάδο), Κορδέρο, Γκερέιρο, Πετρόπουλος, Φούντας (80' Κατίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News