default-image

Εργοτέλης: Ενώνουμε τις δυνάμεις…

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Ενώνουμε τις δυνάμεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοικούσα επιτροπή του Εργοτέλη με ανακοίνωση της απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναλυτικότερα:

«Η μεγάλη προσπάθεια όλων μας με τελικό στόχο την επιστροφή του Εργοτέλη στη Super League κορυφώνεται. Βρισκόμαστε στη μέση μιας δύσκολης διαδρομής που για το μέγεθος, την ιστορία και το όνομα του Εργοτέλη δεν μπορεί να έχει άλλο προορισμό. Για να επιστρέψουμε εκεί όπου πραγματικά ανήκουμε δεν πρέπει να σταματήσουμε ούτε στιγμή να στηρίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια μιας ομάδας που ουσιαστικά χτίστηκε στο Μαρτινέγκο για να μεγαλουργήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Όλοι όσοι βιώνουμε καθημερινά, αγαπάμε, στηρίζουμε και πασχίζουμε για την αποκατάσταση της περσινής αδικίας δεν σταματάμε να βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό της ομάδας.

Οι μεγάλες δυσκολίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μας ενώνουν ακόμα περισσότερο και μας οδηγούν σε κάθε παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο. Εκεί είναι το ραντεβού μας και για τη Δευτέρα σε μια αναμέτρηση μεγάλης σημασίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας.

Εκεί, στις εξέδρες του Παγκρητίου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας, τις κάνουμε ένα με τις προσπάθειες των παικτών μας και στο τέλος κόντρα σε πολλά και πολλούς όλοι εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή του Εργοτέλη εκεί όπου πραγματικά ανήκει.

Η Διοικούσα Επιτροπή»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News