Ποδόσφαιρο

Μήνυση σε σημαία της Ντόρτμουντ!

Σε περίπτωση που θελήσετε να πάτε να μείνετε στην Γερμανία και δεν μπορείτε χωρίς την σημαία της αγαπημένης σας ομάδας, προσέξτε καλά τους γείτονες σας! Οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ συνηθίζουν να «πλημμυρίζουν» με σημαίες τις εξέδρες του «Signal - Iduna Park» και κανείς δεν παραπονιέται. Όμως όταν αυτές οι σημαίες τοποθετούνται σε σπίτια, τότε τα πράγματα αλλάζουν….

Σύμφωνα με την εφημερίδα « Der Western» ένα παντρεμένο ζευγάρι υπέβαλε μήνυση γιατί η σημαία της Ντόρτμουντ του γείτονα τους τους ενοχλεί! Ναι καλά διαβάσατε! Το βασικό τους παράπονο είναι πως η «κιτρινόμαυρη» σημαία τους εμποδίζει να διαβάσουν με ησυχία το βιβλίο τους!

«Δεν μου καίγεται καρφάκι τι κρέμεται εκεί έξω, μας ενοχλεί πάραυτα», δήλωσε η κυρία Γιούτα στην εφημερίδα. Από την πλευρά του, ο σύζυγος της υποστηρίζει πως το παράπονο τους δεν έχει οπαδικό χαρακτήρα. Αν και οπαδός της Ντούισμπουργκ, δεν έχει δει αγώνα της από τα τέλη της δεκαετίας του '70. «Απλά είναι άβολο για μας», δήλωσε ο 62χρόνος.

Η σημαία έχει περίπου δύο μέτρα πλάτος και κρέμεται σε ένα κοντάρι πέντε μέτρων. Η δίκη θα γίνει το καλοκαίρι. Ως τότε οι υπερευαίσθητοι γείτονες θα προσεύχονται να μην φυσάνε δυνατά μελτέμια στο Χέμερ της Βεστφαλίας.

Πηγή: sentragoal.gr

Σχόλια