default-image

Ισοπαλία στα... πέναλτι για ΑΟΧ και Προοδευτική

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία στα... πέναλτι για ΑΟΧ και Προοδευτική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ πέναλτι του Βασίλη Γωνιωτάκη, ο ΑΟ Χανιά πήρε προβάδισμα στο 23', αλλά η Προοδευτική ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, με σκόρερ τον Αργυρίου στο 90ό λεπτό στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Football League 2 στο Δημοτικό Στάδιο Χανίων, παρουσία 650 φιλάθλων.

Ο ΑΟΧ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 3ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Ζαντριά, ενώ στο 7' ο Μπαντίκος έσωσε σωτήρια με τα πόδια σουτ και πάλι του Ζαντριά. Η πίεση των κυανόλευκων απέφερε καρπούς στο 23', όταν ο Κακαράς έκανε πέναλτι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Γωνιωτάκης το εκτέλεσε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τους φιλάθλους της χανιώτικης ομάδας στα... ουράνια! Αυτό ήταν το τρίτο φετινό τέρμα του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος είχε να σκοράρει από το ντέρμπι με την Επισκοπή.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Προοδευτική, που είχε μεν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Θεοδωρόπουλου.

Ωστόσο, μετά από κόρνε στο 90ό λεπτό, ο Κορτσινίδης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδειξε την... άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της χανιώτικης ομάδας. Ενας πρώην παίκτης του ΑΟΧ, ο Αργυρίου εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Προοδευτική.

ΑΟΧ: Θεοδωρόπουλος, Μποχώνης, Κορτσινίδης, Βουρβαχάκης, Τσατσαρής, Καμπλιώνης (88' Πυθαρούλης), Παπαζούδης, Ζαντριάς (78' Ζντράγκοβιτς), Πάγκαλος, Γωνιωτάκης (60' Τσάτσος), Δουμάνης,

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Παπανικόλας, Μπέλερης, Κορκοντζέλος, Λαζούρας, Κουσούρης (46' Πλατίκος), Κακαράς, Αργυρίου, Βούζας (46' Κοψαράκης), Τεγούσης, Καλαϊτζίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News