Ποδόσφαιρο

Tα πλάνα του Φάμπρι ενόψει ΟΦΗ

Δείχνει να καταλήγει στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάμπρι Γκονθάλεθ. Ουσιαστικά στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού υπάρχει μόνο ένα δίλημμα: Κάιπερ ή Μαρίνος;

Ο Ολλανδός δεν τα πήγε καλά στον αγώνα με τον Άρη και γενικώς στη… μιάμιση συμμετοχή του στην 11άδα φάνηκε ότι είναι επηρεασμένος από τη μακρόχρονη απουσία του από τους αγώνες. Από την άλλη βέβαια ο Μαρίνος δεν είναι καθαρό αριστερό μπακ και παρότι έδειξε μεγαλύτερη συνέπεια στα ανασταλτικά του καθήκοντα, υπήρξε σαφές πρόβλημα όποτε χρειάστηκε να βοηθήσει οργανωτικά. Πιθανώς ο Κάιπερ να κρατήσει τη θέση του στην 11άδα.

Στις άλλες… μονομαχίες οι Έλληνες επικράτησαν. Ο Σπύρος Φουρλάνος θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή αντί του Κάρλος Ζέκα ενώ ο Χάρης Μαυρίας αφήνει στον πάγκο τον Γιοκίν (και όχι Χοκίν, όπως διευκρίνισε ο ίδιος ο Ισπανός στη συνέντευξή του στη Nova!) Εσπάρθα.Η πιθανή ενδεκάδα του Τριφυλλιού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα αποτελείται από τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κάιπερ, Σο, Βιτόλο, Φουρλάνο, Μαυρία, Σισοκό, Τοτσέ.

Σχόλια