default-image

Πετράκης: "Έχουμε ακόμη οκτώ τελικούς"

Ποδόσφαιρο
Πετράκης: "Έχουμε ακόμη οκτώ τελικούς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης μιλώντας ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε πως οι Κρητικοί έχουν μπροστά τους οχτώ τελικούς και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και να δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν τους στόχους τους. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ στη Nova:

Για τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών αλλά και το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει καλή βαθμολογική συγκομιδή: "Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία δύο παιχνίδια δεν ήταν καλά για εμάς. Ιδιαίτερα το τελευταίο που ήταν στην έδρα μας. Αυτά όμως δεν γυρίζουν πίσω. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε ακόμη οκτώ παιχνίδια μπροστά μας και το κάθε ένα από αυτά είναι ένας τελικός για εμάς. Δεν ξεχωρίζω τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που έχουμε κάθε φορά μπροστά μας. Βαθμολογικά δεν πιστεύω ότι είμαστε καλά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι και  να δίνουμε κάθε φορά τον καλύτερο μας εαυτό. Αν έχουμε αυτή την ετοιμότητα πιστεύω ότι θα πάνε καλά τα πράγματα και για εμάς στο μέλλον".

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δυσκολεύεται εκτός έδρας να παίρνει αποτελέσματα: "Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Αυτοί έχουν τα προβλήματα τους και θα προσπαθήσουν να βρουν τις λύσεις. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα και να διεκδικήσουμε οτιδήποτε μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τη στάση μας να δυσκολέψουμε τον Παναθηναϊκό. Όπως είπα δεν ξεχωρίζω τα παιχνίδια. Είναι ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο".

Για το αν θα έχει το άγχος ο Παναθηναϊκός: "Μακάρι να είναι τα πράγματα έτσι. Ποτέ όμως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις πως ενεργεί η πίεση σε αυτόν που την αισθάνεται. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε με τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News