default-image

Η προσοχή στη Λεβάντε

Ποδόσφαιρο
Η προσοχή στη Λεβάντε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ εύκολα από την Ξάνθη (2-0) και η εμφάνισή του έφερε αρκετά χαμόγελα στις τάξεις της διοίκησης αλλά και στον Μίτσελ. Ο 50χρονος τεχνικός είδε τις επιλογές του στην ενδεκάδα να αποδίδουν καλά, αλλά και συνολικά την ομάδα να αντιδρά σωστά μετά το κακό ευρωπαϊκό βράδυ της προηγούμενης εβδομάδας.

Πλέον άπαντες στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα με τν Λεβάντε, όπου το έργο της ομάδας είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Αυτό που λένε άπαντες στον Ολυμπιακό είναι ότι περιμένουν πολλά από τον κόσμο της ομάδας. «Η ομάδα, η διοίκηση, ο προπονητής κι οι παίκτες πιστεύουμε στην ανατροπή. Μόνο ο κόσμος μας μένει να το πιστέψει», έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι των πρωταθλητών.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα έχει άλλη δυναμική έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Μίτσελ να ξεκινά από την Τρίτη (19/02), αφού σήμερα έχει χορηγήσει ρεπό στην ομάδα του, την προετοιμασία της ομάδας του για το παιχνίδι με τους Ισπανούς, χωρίς να υπολογίζει στον Αμπντούν που αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι και στον Παπάζογλου που δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News