default-image

Χωρίς σημαντικές απώλειες η 22η αγωνιστική για τον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Χωρίς σημαντικές απώλειες η 22η αγωνιστική για τον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 22η αγωνιστική στη Football League ανήκει στο παρελθόν και για τον Εργοτέλη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ικανοποιητική αφού η ομάδα παρέμεινε μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα. Τόσο το αποτέλεσμα στη Λάρισα (0-1 ο Πανσερραϊκός) όσο και αυτό στο Βόλο (0-0 με τον Ηρακλή Ψαχνών) κατά έναν τρόπο ήταν... ευνοϊκά για το συγκρότημα του Σίνισα Γκόγκιτς.  

Η διαφορά από τους διώκτες του, σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα δίνουν στον Εργοτέλη ακόμα ένα ψυχολογικό πλεονέκτημα ενόψει της δικής του πρεμιέρας στον β' γύρο του πρωταθλήματος.  Οι «κιτρινόμαυροι» θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στη Δράμα την Τετάρτη 20 του μηνός από την πρώτη θέση και έχοντας μπροστά τους 20 αγώνες, τη στιγμή που όλοι οι αντίπαλοι στη μάχη της ανόδου θα έχουν 19 (θα οφείλουν το ρεπό τους).

Και επειδή καλά νέα περίμεναν στον Εργοτέλη… και από το εσωτερικό της ομάδας, αυτά ήρθαν: Ο Γκατιάγκα προλαβαίνει τη Δράμα όπως φάνηκε από τη χθεσινή προπόνηση.Ο Σενεγαλέζος χαφ αντιμετώπιζε πρόβλημα στη γάμπα από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μέχρι και την Παρασκευή γυμναζόταν μόνος του.

 Τελικώς, το Σάββατο επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα τεθεί στη διάθεση του Γκόγκιτς για την αναμέτρηση με τη Δόξα. Θα είναι σίγουρα στην αποστολή και λογικά στην ενδεκάδα αφού σημασίας θα απουσιάσει από το εν λόγω παιχνίδι ο τιμωρημένος (και εξαιρετικός τελευταία) Ουέλινγκτον. Φυσικά στη Δράμα θα ταξιδέψει και ο Βερπακόφσκις που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στη Δόξα, έστω και αν δεν παίξει σε ολόκληρο το ματς…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News