default-image

Αποχαιρέτησε ο Ελευθερόπουλος

Ποδόσφαιρο
Αποχαιρέτησε ο Ελευθερόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμμένει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην απόφασή του να παραιτηθεί από τον πάγκο του Πανιωνίου παρά το γεγονός ότι η διοίκηση δεν έχει συνεδριάσει ακόμη για το αν θα δεχτεί την παραίτησή του. Ο ίδιος πάντως αποχαιρέτησε χθες τους παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί και είπε στους ποδοσφαιριστές του να περάσουν από το γραφείο του για να τους χαιρετήσει. Χαρακτηριστικά ο Ελευθερόπουλος είπε: «Όποιος θέλει και το νιώθει πραγματικά μπορεί να περάσει από το γραφείο μου για να τον χαιρετήσω».

Όπως ήταν φυσικό, λόγω των εξαιρετικών σχέσεων που έχει με τους παίκτες του, όλοι πέρασαν από το γραφείο του για να τον αποχαιρετήσουν. Ο Ελευθερόπουλος με αυτή του την κίνηση κατέστησε σαφές ότι δεν κάνει… πίσω στην απόφασή του να παραιτηθεί.

Προς στιγμής Παναγόπουλος

 Στην «πλατεία» δεν είναι διατεθειμένοι για συνταρακτικές αλλαγές. Γι' αυτό και τουλάχιστον για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό το χρίσμα θα δοθεί στον άμεσο συνεργάτη του και βοηθό του Κώστα Παναγόπουλο. Ένα άνθρωπος  που από την αρχή της περιόδου έχει κερδίσει τις συμπάθειες όλων και κυρίως των ποδοσφαιριστών, ένα παιδί που δείχνει μεγάλη διάθεση για να μάθει και το οποίο στα πρώτα του βήματα θα έχει τη στήριξη των Αντώνη Μανίκα και Νίκου Παναγιωτάρα.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να επισημοποιηθούν στο σημερινό ΔΣ και είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει κάποια άλλη διαφοροποίηση.Άλλωστε, το πρωτεύον είναι μια αλλαγή στην ψυχολογία, από έναν άνθρωπο που ξέρει καλά την ομάδα από το καλοκαίρι, που συμμετείχε ενεργά στην όλη προσπάθεια.

 Η παρουσία του Παναγόπουλου στον πάγκο την Κυριακή δεν σημαίνει αυτόματα και την παραμονή του ως το τέλος της περιόδου. Άλλωστε, εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι. Ήδη στη Νέα Σμύρνη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Κατσαβάκη, Μάντζιου και Κωστένογλου ως οι «έμπειρες λύσεις» στην περίπτωση που το «πείραμα Παναγόπουλου» δεν προχωρήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News