default-image

«Αθλητικό τουρίστα» χαρακτηρίζουν οι Alternatives τον Καραγεωργίου

Ποδόσφαιρο
«Αθλητικό τουρίστα» χαρακτηρίζουν οι Alternatives τον Καραγεωργίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρόσφατη κίνηση του Νίκου Καραγεωργίου να σφραγίσει επιταγές του Εργοτέλη δεν έμεινε ασχολίαστη από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας και συγκεκριμένα από του «Alternatives -Fans of Ergotelis». Με ανακοίνωση τους μάλιστα γίνονται ιδιαίτερα αιχμηροί, αποκαλώντας τον πρώην τεχνικό της ομάδας «αθλητικό τουρίστα»…  

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τίτλο: "Τα απομεινάρια της σύγχρονης επταετίας του Εργοτέλη

"Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε την είδηση για το "σφράγισμα" των επιταγών του Εργοτέλη από τον ΚΥΡΙΟ Καραγεωργίου. Τον έντιμο, τον ηθικό, τον σοβαρό, τον σπουδαίο.

Τον εδώ και χρόνια "αθλητικό τουρίστα" στο Ηράκλειο που οι επιλογές της διοίκησης του Εργοτέλη και οι τοπικοί δημοσιογράφοι είχαν αναγάγει στο σημαντικότερο κεφάλαιο του συλλόγου.

Φυσικά η χαρά μας δεν είναι για το γεγονός ότι στρέφεται εναντίον του συλλόγου μας στη πιο κρίσιμη ίσως στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του, αλλά γιατί επιτέλους αποκαλύπτεται.

Η αποκάλυψη του προπονητικού "ταλέντου" του ήταν για εμάς αναμενόμενη. Τα στοιχήματα μεταξύ μας είχαν να κάνουν με τους μήνες που θα αντέξει ή μάλλον θα τον αντέξουν στο Αγρίνιο( βλ. συνέντευξη ποδοσφαιριστή Μητρόπουλου).

Αυτό που δε περιμέναμε τόσο σύντομα είναι η αποκάλυψη της "αγάπης" στον Εργοτέλη από τον πλουσιότερο ίσως Έλληνα προπονητή των τελευταίων 7 ετών. Ο άνθρωπος που ήταν τόσο αξιόπιστος στα μάτια του αείμνηστου Απόστολου ώστε να μη χρειάζονται συμβόλαια μεταξύ τους, θυμήθηκε ότι έχει και κάποιες επιταγές του Εργοτέλη στα χέρια του. Βλέπετε είναι ..και η οικονομική κρίση και φυσικά ασκεί το νόμιμο δικαίωμα του.

Το γεγονός ότι δε συναντήθηκε με κανέναν από τη Διοικούσα Επιτροπή του Εργοτέλη αλλά συνέφαγε με τον άνθρωπο που τον έφερε στο Ηράκλειο και τους συνεργάτες του είναι ενδεικτικό των προθέσεων του. Είμαστε σίγουροι έτσι και αλλιώς ότι οι συζητήσεις μεταξύ τους είχαν ως στόχο το καλό του Εργοτέλη. Όπως πάντα άλλωστε.

Θα παρακαλούσαμε τη Διοικούσα Επιτροπή του Εργοτέλη να προχωρήσει άμεσα σε συμβιβασμό που θα αφορά την εξόφληση του, μόλις εισπράξουμε τα πρώτα χρήματα από τη συμμετοχή μας στη Superleague με προπονητή τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Τέλος, ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στη προπονητική του καριέρα και ελπίζουμε να αναλάβει κάποια από τις ομάδες που περιμένουμε στο Ηράκλειο στη διάρκεια του δευτέρου γύρου της football-league..

Alternatives -Fans of Ergotelis

Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News