default-image

Πήρε και Καμαρά ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Πήρε και Καμαρά ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίτη μεταγραφή μέσα  σε μία ημέρα για  τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τους Ζβόνιμιρ Βούκιτς και Σαρλ Ιτάνζ, ανακοίνωσε την απόκτηση και του Αμπντούλ-Ραζαγκί Καμαρά, από τη Σοσό.

Ο 23χρονος εξτρέμ (παίζει κυρίως αριστερά), που επέλεξε το νούμερο «90» στη φανέλα, κατάγεται από τη Γουινέα αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο. Φέτος είχε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

"Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα. Αντιμετώπισα την πρόταση του ΠΑΟΚ ως μια συναρπαστική νέα εμπειρία για την καριέρα μου και είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ξέρω ποια είναι η δυναμική της νέας μου ομάδας στην Ελλάδα", τόνισε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

"Τον παρακολούθησα στον αγώνα εναντίον της Τότεναμ για το Europa League. Είδα μια πολύ δυνατή και οργανωμένη ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και μου αποτυπώθηκε αυτή η εικόνα. Πολύ καλές πληροφορίες για τον σύλλογο και τους φιλάθλους, πήρα από τον Σεντρίκ Καντέ που έπαιξε στον Παναθηναϊκό και φέτος ήταν συμπαίκτης μου στη Σοσό. Για το Ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω από εκείνον και είχα παρακολουθήσει λίγο την εποχή που έπαιζε ο Σισέ στον Παναθηναϊκό", πρόσθεσε.

Όσο για το πώς επέλεξε να αφήσει τη Ligue 1 φια το ελληνικό πρωτάθλημα και τους στόχους του, είπε: "Ο ΠΑΟΚ με προσέγγισε με πολύ επαγγελματικό τρόπο και αισθάνθηκα ότι πραγματικά με θέλουν στην ομάδα. Αναζητώ πάντα νέες εμπειρίες και προοπτικές για την καριέρα μου και είδα ότι εδώ έχω ότι χρειάζομαι επαγγελματικά. Θέλω να προσθέσω κάτι καινούριο στην ομάδα μου, να μεταφέρω τα πράγματα που ξέρω στο ποδόσφαιρο και παράλληλα να προοδεύσω ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής. Να μάθω καινούρια πράγματα. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη μια πολύ καλή ομάδα, ξέρω ότι έχουν τεθεί υψηλοί στόχοι και θέλω να βοηθήσω με όλη μου τη δύναμη για την επίτευξή τους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News