default-image

Πρόκριση θρίλερ για Λάτσιο στον τελικό

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση θρίλερ για Λάτσιο στον τελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λάτσιο έγινε η ομάδα η οποία πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας… Στην χτεσινή ρεβάνς επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους, το οποίο σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα της έδωσε το εισιτήριο. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό στις καθυστερήσεις του, οι οποίες επεφύλασσαν δύο γκολ, ένα για κάθε μια ομάδα και μια κλασσική ευκαιρία για την Μεγάλη Κυρία.

Ο Γκονσάλες στο 53ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στη Λάτσιο η οποία με το 1-0, πλέον ήταν με το ένα πόδι στον τελικό.

Από το σημείο αυτό η Γιουβέντους πίεσε περισσότερο και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Η είσοδος του Πίρλο στον αγωνιστικό χώρο της έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρτούρο Βιντάλ εκμεταλλεύθηκε μια αδράνεια στην άμυνα της Λάτσιο και με δύσκολη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκέτι. Η Γιουβέντους με το 1-1, πλέον έστελνε το παιχνίδι στην παράταση!

Οι παίκτες της Λάτσιο όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι κερδίζουν κόρνερ. Από την εκτέλεσή του η μπάλα θα φτάσει στη μεγάλη περιοχή. Ο Κονκο θα πιάσει την κεφαλιά. Στην πορεία της μπάλας θα βρεθεί ο Φλοκάρι ο οποίος από κοντά θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αφήνοντας τον ήδη εξουδετερωμένο Στοράρι να κοιτά!

Κι όμως δεν είχε τελειώσει τίποτα! Στην επόμενη φάση η Γιουβέντους βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο Μαρκίσιο από υπερβολική σιγουριά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, και στην ομάδα του το 2-2 το οποίο θα της έδινε και την πρόκριση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News