default-image

Απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Απόρριψη της προσφυγής του ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε -όπως αναμενόταν- την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων σε 18 από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είναι ομόφωνη (3-0) και θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου. Πηγές αναφέρουν πως η προσφυγή κρίθηκε αβάσιμη και εκπρόθεσμη.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ χρειάστηκε περίπου τρεισήμισι μήνες (από τη μέρα που συζητήθηκε η προσφυγή) για να εκδώσει την απόφασή του, χωρίς να υπάρχει κάποια σοβαρή δικαιολογία για την κωλυσιεργία αυτή.

Η εν λόγω απόφαση σημαίνει πρακτικά πως στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος θα ισχύσει ό,τι έχει αποφασιστεί: θα υποβιβαστούν δύο ομάδες και θα προβιβαστούν τέσσερις από τη Football League.

Από τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η απόφαση, το ενδιαφέρον θα εστιαστεί στην αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατά καιρούς έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα φτάσει την υπόθεση και στα πολιτικά δικαστήρια. Δεν αποκλείεται εξάλλου να προσφύγει και στο CAS.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News