default-image

Aπειλές από μέλος της ΕΠΣ Χανίων στο Κισσαμικός-ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Aπειλές από μέλος της ΕΠΣ Χανίων στο Κισσαμικός-ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν και... συνέχεια τα όσα έγιναν στην Κίσσαμο, στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΠΑΟΚ. Μετά τις καταγγελίες από πλευράς ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία και το κλίμα "ζούγκλας", έρχεται και το φύλλο αγώνα να επιβεβαιώσει ότι στο γήπεδο και εναντίον των διαιτητών υπήρξε σοβαρό ζήτημα.

Το φύλλο αγώνα είναι "φωτιά", αφού ο διαιτητής Παπαδόπουλος (Ρεθύμνου) κάνει μια αναφορά που προκαλεί αίσθηση! Συγκεκριμένα αναφέρει ότι μετά την επίμαχη φάση όπου ο ΠΑΟΚ έβαλε το δεύτερο γκολ (το οποίο εντέλει ακυρώθηκε) το μέλος της ΕΠΣ Χανίων κ. Μαρακάκης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να έχει άδεια και απευθυνόμενος στους διαιτητές τούς είπε «αν δεν ακυρώσετε το γκολ σκ..παιδα, θα σας τελειώσω!».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟΚ ήδη κάνουν τις ενέργειές τους γι' αυτό το ζήτημα για να γίνουν και επίσημες καταγγελίες στην ΕΠΟ αλλά και διαμαρτυρία προς την ΕΠΣ Χανίων.

Ανακοίνωση από ΠΑΟΚ

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εξέδωσε από χθες ανακοίνωση, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για τα γεγονότα στην Κίσσαμο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ντροπή, θλίψη, αηδία... Δυστυχώς, αυτά είναι τα συναισθήματα που νιώθουμε τις τελευταίες ώρες. Ουδέποτε περιμέναμε ότι θα συναντούσαμε τέτοια αντιμετώπιση πηγαίνοντας στα φιλόξενα Χανιά, σε ένα νομό όπου το σωματείο μας έχει μόνο φίλους.

Αλλά περισσότερο νιώθουμε αηδία διαβάζοντας την ανακοίνωση της διοίκησης του Κισσαμικού. Η υποκρισία και η ειρωνεία στο μεγαλείο της! Είναι ντροπή! Μήπως, κύριοι του Κισσαμικού, δε μας πέταξαν οι οπαδοί σας πέτρες και κάδους σκουπιδιών στα αποδυτήριά μας;

Μήπως δεν υβριστήκαμε χυδαία; Μήπως δε σεβάστηκαν κάποιοι ούτε τη μνήμη ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή; Μήπως δεν πετούσε ο πρόεδρος μπάλες για να γίνει καθυστέρηση; Γι' αυτά δεν έχετε να πείτε τίποτα;

Και αναρωτιόμαστε, γιατί; Γιατί πανηγυρίσαμε το πρώτο γκολ που βάλαμε; Γιατί ζητήσαμε να μετρήσει το δεύτερο γκολ, όπως άλλωστε υπέδειξε ο διαιτητής αλλά μετά φοβήθηκε και το πήρε πίσω;

Και αντί στο τέλος να πανηγυρίσετε που πήρατε τη νίκη, βγάλατε πάνω μας όλα τα κόμπλεξ και την κακομοιριά σας... Αν είναι δυνατόν!

Απλώς ευχαριστούμε τον Θεό που επιστρέψαμε υγιείς στα σπίτια μας και στις οικογένειές μας. Ευτυχώς που όσοι πετούσαν τις πέτρες δε γνώριζαν καλό σημάδι, ειδάλλως τώρα θα είχαμε θύματα.

Θεωρούμε ότι όσοι δημιούργησαν αυτά τα επεισόδια εις βάρος μας είναι μια μικρή μερίδα ανεγκέφαλων που οδηγούν το ποδόσφαιρο μερικές δεκαετίες πίσω.

Κύριοι του Κισσαμικού, το ματς το κερδίσατε, όπως αποδείχτηκε ότι έπρεπε να γίνει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το κρητικό ποδόσφαιρο όμως βγήκε χαμένο. Ευχόμαστε αυτό το κρούσμα βίας εις βάρος μας να είναι το τελευταίο που συμβαίνει στα γήπεδα του νησιού μας.

Καλούμε τη διοίκηση του Κισσαμικού, έστω και τώρα, να κάνει την αυτοκριτική της και ν' απομονώσει όσους αμαυρώνουν τις καλές σχέσεις που πρέπει να έχουν τα σωματεία της Κρήτης.

Υ.Γ.1: Ρωτήστε τον πατέρα του ποδοσφαιριστή σας Κομπογεννητάκη αν καθόταν ή όχι μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας μας στην κερκίδα στο α' ημίχρονο.

Και ρωτήστε τον κύριο Κομπογεννητάκη, ακόμα, για ποιο λόγο ο πρόεδρός μας αναγκάστηκε να πάει εκτός γηπέδου στο β' ημίχρονο. Τα υπόλοιπα που λέτε και γράφετε είναι μικρότητες που δε σας αρμόζουν...

Υ.Γ.2: Δείτε το video του πρώτου αγώνα, όταν οι φίλαθλοί σας πανηγύριζαν στην κερκίδα του Κρουσώνα και οι παίκτες σας μετά τα γκολ ανέβαιναν στα κάγκελα και πανηγύριζαν μαζί τους. Κανείς δε σας το απαγόρευσε. Άλλωστε και σ' εκείνο το ματς ήταν πρωταγωνιστής και πάλι ο διαιτητής και όχι το ποδόσφαιρο. Βλέπετε, εμείς δεν ακολουθήσαμε πρακτικές τρομοκρατίας για να τον υποχρεώσουμε να αλλάξει τις αποφάσεις του για τα τραγικά λάθη που έκανε εις βάρος μας...

Υ.Γ.3: Ευχαριστούμε τους παίκτες του Κισσαμικού για την αθλητική συμπεριφορά τους απέναντί μας. Αυτοί άλλωστε, έχοντας αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, γνωρίζουν ότι η νοοτροπία στο κρητικό ποδόσφαιρο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News