default-image

Στηρίζουν Σπανό οι ποδοσφαιριστές

Ποδόσφαιρο
Στηρίζουν Σπανό οι ποδοσφαιριστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η χτεσινή δήλωση - βόμβα του Γιώργου Σπανού, ότι το καλοκαίρι θα παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ Ατρόμητος, οδήγησει τους ποδοσφαιριστές να εκδόσουν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη συμπαράστασή τους προς το πρόσωπο του προέδρου τους.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ατρόμητος αντιλαμβανόμενοι την πικρία του προέδρου μας που τον οδήγησε στο σημείο να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι θέλουμε να εκφράσουμε και να εξωτερικεύσουμε τα συναισθήματα μας:

Πρόεδροι σαν τον κύριο Σπανό με ήθος και φερεγγυότητα που κρατούν το λόγο τους από την πρώτη ως και την τελευταία ημέρα της συνεργασίας, δυστυχώς σπανίζουν. Στις δύσκολες στιγμές μας είτε προσωπικές είτε αγωνιστικές, η οικογένεια Σπανού με την αμέριστη συμπαράστασή της βρίσκεται πάντα δίπλα μας δίνοντας λύσεις σε όλα τα προβλήματα.

Ο πρόεδρος μας κύριος Σπανός είναι επιτακτική ανάγκη να παραμείνει όχι μόνο στον Ατρόμητο αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο υπηρετεί με αξιοπρέπεια και ήθος όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της με την προσδοκία ότι θα αλλάξει την απόφαση του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News