default-image

Χατ τρικ σε 10 λεπτά ο Κριστιάνο!

Ποδόσφαιρο
Χατ τρικ σε 10 λεπτά ο Κριστιάνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ σε δέκα λεπτά (!), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-0 τη Χετάφε, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Primera Division.

H Xετάφε άντεξε ένα ημίχρονο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με τους γηπεδούχους να είναι καταιγιστικοί στην επανάληψη. Το 1-0 έγινε στο 54', έπειτα από προβολή του Σέρχιο Ράμος (χρεώθηκε αυτογκόλ στον Βαλέρα), σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ.

Στο 62', μετά από ασίστ του Οζίλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με πλασέ από αριστερά έκανε το 2-0 και στο 65' με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 72' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 4-0, φτάνοντας τα 21 γκολ στην φετινή Primera Division.

Ενα λεπτό μετά την επίτευξη του χατ τρικ, ο Ζοσέ Μουρίνιο τον απέσυρε από το παιχνίδι (ενόψει και των αγώνων Κυπέλλου με τη Μπαρτσελόνα), με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Με τη νίκη αυτή, η Ρεάλ έφτασε τους 43 βαθμούς και παραμένει στην 3η θέση πίσω από την Μπαρτσελόνα (55) και Ατλέτικο Μαδρίτης (47), έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News