default-image

Ανακοίνωσε Ουντότζι ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε Ουντότζι ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Τσιγκόζιε Ουντότζι, αφού ανακοινώθηκε από την ομάδα του Περιστερίου, λίγες ώρες μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Πλατανιά.

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με την ομάδα του Περιστερίου, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.

Μάλιστα, ο Ουντότζι θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση με τον Ατρόμητο και αναμένεται να είναι στην αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας, ο Σαλόζε Ουντότζι τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος μιας ομάδας που αποτελεί πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας στη Super League. Κάνω ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τις προσδοκίες της διοίκησης, του προπονητή μου Νίκου Αναστόπουλου, με τον οποίο θα συνεργαστώ για πρώτη φορά, αλλά και των φιλάθλων. Νιώθω έτοιμος απ' όλες τις πλευρές για να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει».

Το βιογραφικό του Ουντότζι

Ο Σαλόζι Ουντότζι γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου 1986 στο Λάγος και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού. Την περίοδο 2007-08 μετεγράφηκε στη ΤΣΣΚΑ Σόφιας και παρέμεινε μέχρι το 2009. Στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο 2009-2010 για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης και αγωνίστηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2011 κάνοντας 49 συμμετοχές (5 γκολ).  Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν η Άστρα Πλοϊέστι και η Μπράσοφ. Φέτος περίοδος (2012-13) μετεγγράφηκε στον Πλατανιά από τον οποίο έμεινε ελεύθερος με 17 συμμετοχές και 4 γκολ. Στον Ατρόμητο θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «5».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News