default-image

Μια "ανάσα" από τη Γιουβέντους ο Ανελκά

Ποδόσφαιρο
Μια "ανάσα" από τη Γιουβέντους ο Ανελκά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέμα ωρών είναι οι υπογραφές μεταξύ του Νικολά Ανελκά και της Γιουβέντους για ένα ολιγόμηνο δανεισμό, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα ενημέρωσης.

Αυτή την περίοδο το κινέζικο πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζεται ο Ανελκά με την Σανγκάη Σενγκούα, βρίσκεται σε διακοπή και μια μετακίνηση του Γάλλου στην Ιταλία θα εξυπηρετούσε και τις δυο πλευρές.

Το deal ανάμεσα στην Γιουβέντους και στον Ανελκά, σύμφωνα με την «L' Equipe», αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες αλλιώς το αργότερο μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η Γιουβέντους στο πρόσωπο Ανελκά θέλει να βρει μια λύση στην επίθεση μέχρι να έρθει το καλοκαίρι ο Γιορέντε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «μπιανκονέρι» ενώ μεγάλο ατού του Γάλλου φορ είναι η δυνατότητα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ανελκά από το τέλος του κινεζικού πρωταθλήματος βρίσκεται στην Αγγλία και προπονείται στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ και μέσω της Γιουβέντους θα κατάφερνε να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όταν θα ξαναρχίσουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Σενγκούα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News