Ποδόσφαιρο

«Τρέχει» η διοικούσα του Εργοτέλη για την ασφαλιστική ενημερότητα

Την ώρα που εντείνεται η προετοιμασία της ομάδας του Εργοτέλη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου η Διοικούσα Επιτροπή... εντείνει τις προσπάθειές της για την εξασφάλιση της ασφαλιστικής ενημερότητας που θα της... λύσει τα χέρια.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανώς την έκδοσή της, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες οι απαραίτητες ενέργειες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Από 'κει και πέρα άμεσα θα γίνει και η συγκρότηση του νέου διοικητικού σχήματος σε Σώμα ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας, προκειμένου να τονωθεί η προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή στην κατηγορία, καθώς το πρωτάθλημα θέλει ακόμη τέσσερις αγωνιστικές για να βρεθεί στο μισό του... Εφόσον αυτό αποφασιστεί, τότε θα αναζητηθούν ένας επιθετικός και ένας αμυντικός - κατά προτίμηση να μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Βέβαιη πάντως θα πρέπει να θεωρείται η προώθηση των Μπουρσέλη, Κούτρη και Άμπι από την Κ19.

Προπόνηση με Πατούχα

Από 'κει και πέρα και σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, χθες έγινε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με τον Πατούχα στο βοηθητικό του Παγκρητίου. Το ευχάριστο ήταν η επιστροφή του Μπρούνο Χαλκιαδάκη μετά από την πολύμηνη απουσία του, αφού αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του Σίνισα Γκόγκιτς. Θετικά όμως ήταν τα μηνύματα και για τους Χρυσοφάκη και Δωματά, που ξεπέρασαν του τραυματισμούς τους και υπολογίζονται για το παιχνίδι της Κυριακής, σε αντίθεση με τον Γκατιάγκα που έκανε και πάλι θεραπεία, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Πλουσής.

Σχόλια