default-image

Κρητικό ντέρμπι Ρούβα-ΑΟΧ στη Γέργερη

Ποδόσφαιρο
Κρητικό ντέρμπι Ρούβα-ΑΟΧ στη Γέργερη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφουν σήμερα στη δράση οι ομάδες της Football League-2 με τη διεξαγωγή της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής. Όλα τα βλέμματα στρέφονται στην κρητική μονομαχία του Ρούβα με τον ΑΟ Χανιά, με τις δύο ομάδες ν' αναμετρώνται στις 15:00 στη Γέργερη.

Η πορεία των δύο ομάδων δεν είναι μέχρι τώρα καλή και παραμένουν εκτός της προνομιούχου εξάδας, θέλοντας το αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Στο Ρούβα ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης και οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ το τελευταίο διάστημα γι' αυτό το παιχνίδι και θέλουν οπωσδήποτε νίκη.

Εκτός πλάνων για την ομάδα βρίσκεται ο τραυματίας Αντωνάκης, ενώ στην αποστολή βρίσκονται τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Λαζαρίδης και Διαμαντής. Όσον αφορά τον Γούτσιο, στο Ρούβα περιμένουν σήμερα το δελτίο του για να είναι διαθέσιμος και αυτός. Ο ΑΟΧ θα παραταχτεί με μια σημαντική αποστολή, αυτήν του Πάγκαλου. Η χανιώτικη αποστολή αναχώρησε χτες το απόγευμα και το βράδυ διανυκτέρευσε στο Ζαρό.

Όσον αφορά την άλλη ομάδα της Κρήτης, την Επισκοπή, σε ματς που θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα από τα υπόλοιπα, στις 16:00, θα φιλοξενήσει την Προοδευτική. Το πρόγραμμα:

Σήμερα (15:00)

Ρούβας-ΑΟ Χανιά

Γλυφάδα-Αστέρας Μαγ.

Επισκοπή-Προοδευτική (16:00)

Πανηλειακός-Εθν. Αστέρας 3-0α.α.

Καλαμάτα-Φωστήρας (28/01)

Ρεπό: Κόρινθος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News