Ποδόσφαιρο

Με 300 οπαδούς στα Περιβόλια ο ΠΑΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα Κυπελλου της Τετάρτης με τον Πλατανιά, όπου γνωστοποίησε ότι έχει παραλάβει 300 εισιτήρια για την θύρα 4 του δημοτικού σταδίου Περιβολίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

- Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χορηγήθηκαν 300 εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας, τα οποία αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Περιβολίων.

- Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα προσέλθουν μεμονωμένα για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα και θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 4.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00 την ημέρα του αγώνα.

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

- Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

- Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

- Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%A0%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/Super-League/%CE%9C%CE%B5-300-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/24-157712.html#ixzz2IiYydSp5

Σχόλια