default-image

Νέα απώλεια για ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Νέα απώλεια για ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Iσόπαλος  1-1 αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός με τον Πανθρακικό σε ένα παιχνίδι όπου μερίδα των οργανωμένων έβριζαν τον Βύντρα και οι υπόλοιποι  αποδοκίμαζαν τους οργανωμένους…

Οι πράσινοι είχαν ένα καλό τέταρτο στο πρώτο μέρος, αλλά οι Ζέκα και Τοτσέ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο προηγήθηκαν με εκπληκτικό γκολ του Τοτσέ (74'), αλλά οπισθοχώρησαν και το πλήρωσαν με τον Παπαδόπουλο να ισοφαρίζει (85').

Ο Φάμπρι έκανε πράξη αυτά που είχε δείξει στις προπονήσεις, ξεκινώντας βασικούς στο κέντρο της άμυνας τους Μπουμσόνγκα και Βύντρα. Ο Καρνέζης ήταν κάτω από την εστία με τους Σεϊταρίδη-Σπυρόπουλο στα δύο άκρα. Οι Βιτόλο-Σο ήταν τα αμυντικά χαφ, με τον Σισοκό μπροστά τους, τους Μαυρία-Ζέκα στις πτέρυγες και τον Τοτσέ στην κορυφή της επίθεσης.

Εν μέσω... εμφυλίου στις κερκίδες, ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά εκμεταλλευόμενος αυτή την... άρρωστη κατάσταση στο Τριφύλλι και με κορυφαίο τον Βαϊρουά προσπάθησε να προηγηθεί, αλλά στην καλύτερη στιγμή του, ο άσος από την Ταϊτή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καρνέζη στο 16', που απέκρουσε το σουτ του μεσοεπιθετικού των Θρακιωτών σε κόρνερ.

Οι πράσινοι απάντησαν δύο λεπτά αργότερα, με τον Τοτσέ να κάνει ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και να βγάζει στον Ζέκα, ο οποίος χωρίς τερματοφύλακα στην εστία σούταρε πάνω από τα δοκάρια άουτ! Ο Πορτογάλος έπιασε αέρα από πλεονεκτική θέση στο 25', ύστερα από γύρισμα του Σισοκό, ενώ η κεφαλιά του Τοτσέ δεν ανησύχησε τον Κουτσόπουλο στο 32', σ' ένα... εκρηκτικό δεκαπεντάλεπτο (με κατοχή 65%-35%) του Παναθηναϊκού, που είχε κορυφαίο τον Σισοκό.

Το δευτέρο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τον Παναθηναϊκό να έχει μεν την υπεροχή, αλλά χωρίς να απειλεί. Επρεπε να φτάσουμε στο 64' για να δούμε μια καλή ευκαιρία, όταν ο Σο έβγαλε την μακρινή μπαλιά για τον Ζέκα, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Τοτσέ, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά-ψαράκι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

Ο Μαυρίας τραυματίστηκε και στη θέση του πέρασε ένα λεπτό αργότερα (65') ο Κουίνσι, την ώρα που και ο Πανθρακικός προχωρούσε στην πρώτη του αλλαγή με τον Μουνάφο να μπαίνει αντί του Βαϊρουά.

Τελικά ο Τοτσέ πήρε το... αίμα του πίσω στο 74', όταν ο Ζέκα του έκανε την κάθεση και ο Ισπανός φορ με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στο αριστερό "Γ" του άναυδου Κουτσόπουλου κάνοντας το 1-0 για τον Παναθηναϊκό.

Από εκείνο το σημείο, όμως, οι πράσινοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και όπως έχει γίνει σε αρκετά φετινά του ματς το πλήρωσαν ακριβά με την ισοφάριση. Ο Πανθρακικός απείλησε στο 76' με τον Μίνγκα, αλλά κυρίως στο 80' με τον Παπαδόπουλο, που έσωσε ο Καρνέζης. Ωστόσο, ο διεθνής κίπερ έκανε λάθος εκτίμηση στην σέντρα του Κοντογουλίδη στο 85' και ο "Παπ" δεν τον... συγχώρεσε και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Σπυρόπουλου...

Ο Πανθρακικός έχασε τεράστια ευκαιρία στο φινάλε να φύγει και με τη νίκη από το ΟΑΚΑ, αλλά ο Μίνγκας πλάσαρε μόλις άουτ στις καθυστερήσεις, ενώ στην επόμενη φάση τον... μιμήθηκε ο Κουίνσι. Με το σφύριγμα της λήξης ακούστηκαν αποδοκιμασίες απ' όλο το γήπεδο, ενώ ο Φάμπρι ήταν... εξω φρενών με τους παίκτες του με τον Ζέκα να τα... ακούει για τα καλά!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (65' Κουΐνσι), Τοτσέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Καστσελάν, Λαδάκης (79' Κοντογουλίδης), Μίνγκας, Βαϊρουά (67' Μουνάφο), Λουσέρο, Παπαδόπουλος (88' Κυβελίδης) .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News