default-image

Φουλ για τη δεύτερη σερί νίκη ο ΟΦΗ!

Ποδόσφαιρο
Φουλ για τη δεύτερη σερί νίκη ο ΟΦΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Νικηφόρα θέλει να συνεχίσει την πορεία του στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ, που σήμερα στις 5:15 το απόγευμα φιλοξενεί τον Πανιώνιο για τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο «Γεντί Κουλέ» και οι «ασπρόμαυροι» είναι πανέτοιμοι και θέλουν μόνο το «τρίποντο» για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη θέση τους στη γενική κατάταξη. Η ψυχολογία είναι εξαιρετική στις τάξεις των Κρητικών και άπαντες είναι αποφασισμένοι για την κατάκτηση τριών βαθμών.

Ο Γιάννης Πετράκης, μάλιστα, έδωσε το «σύνθημα» ενόψει του ματς με τους «κυανέρυθρους» και στην τοποθέτησή του για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του ηρακλειώτικου συλλόγου τόνισε: «Μετά τη νίκη μας επί του Άρη είχα πει ότι για να έχει αξία αυτή η επιτυχία θα πρέπει να κερδίσουμε και τον επόμενο αντίπαλο. Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα που μπορεί να περνάει μια αγωνιστική κοιλιά, ωστόσο παραμένει πάντα επικίνδυνος γιατί τα προβλήματα συσπειρώνουν τις ομάδες και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τη στάση μας όμως δεν την καθορίζει ο αντίπαλός μας αλλά η φιλοσοφία, οι στόχοι μας και η ομάδα που εκπροσωπούμε και που είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θέλουμε να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Τίποτα δεν τελειώνει με τρεις βαθμούς, απαιτείται συνεχής προσπάθεια μέχρι το τέλος. Θα διατηρήσουμε τα ίδια χαρακτηριστικά ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να φανούμε ακόμα πιο βελτιωμένοι, έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και νομίζω ότι αν είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε».

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Ιωαννίδης έμεινε, όπως αναμενόταν, εκτός αποστολής, αφού ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ στη 19άδα δεν μπήκαν, επίσης οι Χατζηκοσμάς, Μπούρμπος και Χαριτωνίδης. Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, το μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί ο αντικαταστάτης του Ιωαννίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί είναι πιθανό να επιστρέψει ο Μονιάκης και δεξιά να χρησιμοποιηθεί ο Ζαχαράκης, εκτός κι αν για τα αριστερά ο κ. Πετράκης επιλέξει τον Βαλεριάνο και διατηρήσει στην απέναντι πλευρά τον Μονιάκη. Από 'κει και πέρα, ο Αγριμάκης θα υπερασπιστεί την εστία του ΟΦΗ και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν Σαρ και Σόουζα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα παίξουν Βερόν και Μπανούσης, δεξί χαφ ο Λαμπρόπουλος, αριστερό χαφ ο Κουτσιανικούλης και ο Περογαμβράκης και τον Παπάζογλου θ' αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των «ασπρόμαυρων».

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής επέλεξε για το ματς με τους «κυανέρυθρους» τους: Αγριμάκη, Γουναρίδη, Μονιάκη, Ζαχαράκη, Βαλεριάνο, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Μπανούση, Βιτώρο, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Νύκταρη, Καπουράνη, Περογαμβράκη, Λαμπρόπουλο, Ζορμπά, Ροβίθη και Κουρδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News