default-image

Mε Νικοπολίδη στον πάγκο ο Ολυμπιακός;

Ποδόσφαιρο
Mε Νικοπολίδη στον πάγκο ο Ολυμπιακός;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απομάκρυνση του Πορτογάλου τεχνικού από τον πάγκο των «ερυθρολεύκων» θα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη, καθώς στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό, ο Ζαρντίμ να απομακρυνθεί από τη θέση του πριν από το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.  Με την απόφαση αυτή στον Ολυμπιακό, θέλουν να προλάβουν και τις αποδοκιμασίες των οπαδών στο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού καθώς έχει χάσει για τα καλά το λαϊκό έρεισμα.

Στην αναμέτρηση αυτή, τις οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού, θα δίνει όπως όλα δείχνουν ο βοηθός του Πορτογάλου προπονητή, Αντώνης Νικοπολίδης.

Το κλίμα για τον Ζαρντίμ είναι βαρύ αφού ακόμα και οι υποστηρικτές του στην ομάδα δεν πιστεύουν ότι μπορεί να αλλάξει την κατάσταση στον Ολυμπιακό. Πέραν της εικόνας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο που δεν ικανοποιεί, στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» θεωρούν ότι ο 39χρονος τεχνικός δεν μπορεί να επιβληθεί σε θέματα πειθαρχίας.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News