default-image

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Ρούβα

Ποδόσφαιρο
Μεταγραφικές εξελίξεις στον Ρούβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράνε στο Ρούβα το μεταγραφικό σχεδιασμό, καθώς οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να παρουσιάσει η ομάδα ένα νέο πρόσωπο στη συνέχεια.

Ο τεχνικός διευθυντής Μανόλης Μουζουράκης και ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης είναι σε επαφές συνεχώς, προκειμένου να «κλείσουν» κάποια μέτωπα. Και ήδη ολοκληρώθηκαν δύο ακόμη προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό. Αποκτήθηκε ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Βασιλαρόπουλος, που έχει αξιόλογη πορεία στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΗ με ΑΟΤ, Μινωική, Αλμυρό, Μαραθώνα, Γαρίπα και Ασίτες. Επίσης, στο Ρούβα θα αγωνίζεται για το επόμενο εξάμηνο ο Ραφαήλ Γούτσιος, που αποκτήθηκε από τον Ηρακλή με τη μορφή δανεισμού. Ο 19χρονος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και το πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στον Αιγινιακό, ενώ ο Γιώργος Καμπερίδης τον γνωρίζει πολύ καλά.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες αφίξεις, όπως και αποχωρήσεις. Στα αγωνιστικά, η χθεσινή παρουσία της ομάδας στο φιλικό με το Ρούβα έφερε ικανοποίηση για την τεχνική ηγεσία, ενώ δοκιμάστηκε ο νεαρός Άλεξ Τσίτσι, που όμως δε θα αποκτηθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News