Ποδόσφαιρο

Ο Πικέ "υπερασπίστηκε" τον Μουρίνιο

Αφοπλιστική ήταν η άποψη του Πίκε για την κριτική που δέχεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, σχετικά με το θέμα του Κασίγιας, Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα τα «έριξε» στους δημοσιογράφους, τους οποίους μάλιστα κατηγόρησε πως έχουν χάσει την αμεροληψία τους με τον «Special One».

«Βρίσκω αστεία αυτά που διαβάζω στον Τύπο. Την εποχή που κέρδιζε ο Μουρίνιο μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Όταν παίξαμε με την Ρεάλ στο «Κάμπ Νου» και ο Μουρίνιο είχε χυπήσει στο μάτι τον Τίτο δεν είχε τιμωρηθεί ποτέ. Τώρα που αφήνει τον Κασίγιας στον πάγκο η έχει κάποια διαφωνία με κάποιον από τους συναδέλφους σας, τον κριτικάρετε σκληρά. Αυτό είναι άδικο» δήλωσε ο μπακ των « Καταλανών».

Στην συνέχισε ο Πικέ κριτίκαρε με αυστηρό ύφος το σύνολο του ισπανικού τύπου για τον τρόπο που έχει διαχειριστεί τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας : «Ο Μουρίνιο πάντα έτσι ήταν αλλά το πρόβλημα είναι ότι εσείς όταν κέρδιζε του επιτρέπατε να κάνει τα πάντα ενώ τώρα όχι. Δεν πιστεύω ότι ο Τύπος πρέπει να είναι έτσι και αναφέρομαι και στα μέσα που είναι φιλικά προς την Μπαρτσελόνα. Όταν οι δημοσιογράφοι χάνουν την αμεροληψία τους τότε αρχίζουν τα πράγματα να πηγαίνουν λάθος»

Σχόλια