Ποδόσφαιρο

Συγνώμη οπαδών σε Ελευθερόπουλο

Αντιπροσωπεία οπαδών του Πανιωνίου βρέθηκε την Δευτέρα στο Απήλιον και ζήτησε συγνώμη από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το συμβάν που έγινε μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια.

Ως γνωστόν ο τεχνικός των κυανέρυθρων δέχθηκε φραστική επίθεση, αλλά και αντικείμενα από οπαδούς των νεοσμυρνιωτών μετά το 1-1 με την Βασίλισσα του Βορρά, με συνέπεια να φτάσει στα όρια του, καθώς είχε ξανασυμβεί και μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο με τον Φωστήρα, ζητώντας συνάντηση με την διοίκηση με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά...

Βέβαια, η ΠΑΕ έβγαλε αμέσως ανακοίνωση στήριξης, ενώ δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντώνης Μανίκας στηρίζοντας απόλυτα τον Ελευθερόπουλο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ήταν η σειρά των οπαδών να δείξουν την στήριξή τους στον νεαρό τεχνικό. Αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί και είχαν συνάντηση με τον Ελέ.

Η κουβέντα έγινε μέσα σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, με τους οπαδούς να ζητάνε συγνώμη από τον προπονητή και να του εκφράζουν την στήριξή τους, προκειμένου να συνεχίσει την δουλειά και να επαναφέρει τον Ιστορικό στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Παράλληλα, του ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί αντίστοιχη συμπεριφορά με τη χθεσινή και πως κι εκείνοι -με τη σειρά τους- θα κάνουν ό,τι μπορούν για να επικρατήσει αυτό σε όλες τις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Σχόλια