default-image

Εξαλλος ο Ελευθερόπουλος!

Ποδόσφαιρο
Εξαλλος ο Ελευθερόπουλος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ισοπαλία και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο προήλθε, έφερε γκρίνια στην εξέδρα αλλά οι οπαδοί δεν σταμάτησαν στην… μουρμούρα. Αποδοκίμασαν τον Ελευθερόπουλο, ενώ κάποιοι πέταξαν και αντικείμενα προς την πλευρά του!

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εμφανίστηκε θυμωμένος στην συνέντευξη Τύπου, ενώ στις δηλώσεις του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του στη Νέα Σμύρνη.

«Δεν θέλω να πω τίποτα για το παιχνίδι. Θέλω να πω μόνο ότι οι παίκτες μου είναι μεγάλα παλικάρια. Δουλεύουν πολύ σκληρά αυτούς τους εφτά μήνες και τους ευχαριστώ πολύ. Είναι δεύτερη φορά που κάποιοι οπαδοί μου πετούν αντικείμενα. Δεν το επιτρέπω ούτε εγώ ο ίδιος για την δουλειά που ρίχνω να γίνεται αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα πω με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι στην ομάδα αύριο», είπε ο Ελληνας τεχνικός, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Βέβαια, άμεση ήταν η «απάντηση» της διοίκησης που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στήριξε απόλυτα τον τεχνικό του συλλόγου. «Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις δυστυχώς δεν μας εξέπληξαν.

Συγχαρητήρια παρ' όλα αυτά στο προπονητικό μας επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και το αποτέλεσμα που κατέκτησαν, κόντρα σε αυτές τις αποφάσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε υπηρετώντας το υγιές ποδόσφαιρο, αλλά και για να υπερασπιστούμε αυτό που χτίζουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News