default-image

Mήνυση οπαδού στον Μουρίνιο

Ποδόσφαιρο
Mήνυση οπαδού στον Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυση στον Ζοσέ Μουρίνιο έκανε οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατηγορεί τον πορτογάλο τεχνικό πως τον κλώτσησε σε εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Μουρίνιο βρέθηκε πριν λίγες ημέρες μαζί με την οικογένειά του και δύο σωματοφύλακες σε ένα εμπορικό κέντρο της Μαχαδαόντα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένας οπαδός της Ρεάλ ζητώντας του να βγουν μία φωτογραφία μαζί.

Ο "special one" αρνήθηκε να κάνει τη χάρη στον οπαδό και από εκείνο το σημείο και ύστερα ξεκινά η καταγγελία, με τον φίλο των "μερένγκες" να υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος προπονητής του έδωσε κλωτσιά στον πισινό!

Όσον αφορά στην πλευρά του Μουρίνιο, υποστηρίζεται πως ο ίδιος δεν αντέδρασε καθόλου παρά τις επανειλημμένες προσβολές που δέχθηκε από τον οπαδό. Επίσης, ο πορτογάλος υποστηρίζει πως τον οπαδό απώθησε ένας τους σωματοφύλακες που έχει, καθώς είχε γίνει προσβλητικός και φορτικός. Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε πως η πλευρά Μουρίνιο κάνει λόγο για "στημένο" περιστατικό από πλευράς ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News