Ποδόσφαιρο

Στο εδώλιο Νοτιάς και Αδαμίδης

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν σε λίγες μέρες οι Νίκος Νοτιάς και Σταύρος Αδαμίδης, σύμφωνα με αθηναική εφημερίδα...

Η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο μεγαλομέτοχος και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν μηνυθεί από το ΙΚΑ για χρέη της Empire. Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:
«Έχει βάλει ένα... καράβι λεφτά στην ΑΕΚ ο Νίκος Νοτιάς και πιθανότατα χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος θα καθίσει στο σκαμνί την ερχόμενη Τετάρτη (16/01) εξαιτίας προφανών παραλείψεων του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και νυν προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου της Empire, Σταύρου Αδαμίδη.

Από το 2004 μέχρι και πέρσι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει ξοδέψει σχεδόν 20 εκατομμύρια για την ΑΕΚ. Παράλληλα διέθεσε κάποια εκατομμύρια για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, χωρίς να έχει εισπράξει μέχρι τώρα ούτε ένα ευρώ από το μίσθωμα που συμφωνήθηκε.

Η εφημερίδα παρουσιάζει το πινάκιο στο Ε' Μονομελές Πλημμελειοδικείο την προσεχή Τετάρτη. Στην υπόθεση υπ' αριθμόν 8 κατηγορούμενοι είναι οι:
*Νίκος Νοτιάς
*Σταύρος Αδαμίδης
*Θεοχάρης Κοσμάτος
Δηλαδή ο πρόεδρος (Αδαμίδης) και οι δύο αντιπρόεδροι (Νοτιάς- Κοσμάτος) της Empire, έπειτα από μηνύσεις που κατέθεσε (πριν από τις 6/10/2011) το ΙΚΑ για «μη έγκαιρη καταβολή εργατικών εισφορών».
Από την ακροαματική διαδικασία θα γίνει γνωστό το ύψος του ποσού που δεν καταβλήθηκε στο ΙΚΑ, μολονότι ο Νοτιάς (τουλάχιστον επί προεδρίας Αδαμίδη) χρηματοδοτούσε την ΑΕΚ με εμβάσματα από τη Ν. Υόρκη».

Σχόλια