default-image

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

Ποδόσφαιρο
Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός και Λέτο  ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του Αργεντινού άσου...

Ο 26χρονος άσος ο οποίος εδώ και ένα χρόνο είναι μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους λόγο του τραυματισμού του θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα αυτός επιθυμεί όταν γίνει καλά, από το καλοκαίρι και μετά πιθανότατα.

Οι πράσινοι έκαναν πρόταση ανανέωσης στον Λέτο ο οποίος δεν την αποδέχτηκε και αυτό είχε ως συνέπεια να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Η συμφωνία επετεύχθη στο ραντεβού που είχαν την Τετάρτη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο του Λέτο και πλέον απομένουν μόνο τα διαδικαστικά καθώς έχει υπάρξει συμφωνία και στα χρήματα που θα πάρει ο Αργεντινός αλλά και στις δόσεις με τις οποίες θα τα πάρει.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι όποιες διαδικαστικές και τυπικές πλέον λεπτομέρειες για την λύση του συμβολαίου του Αργεντινού να υπάρξουν την Πέμπτη και ο Λέτο να πει και επίσημα αντίο στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός βέβαια ξελαφρώνει από ένα πολύ "βαρύ" συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που δεν άντεχε να πληρώνει με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα και πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Αργεντινός ήταν τραυματίες, δεν αγωνιζόταν και κανείς δεν γνώριζε σε ποια κατάσταση θα επέστρεφε.

Παράλληλα οι πράσινοι με το που λυθεί το συμβόλαιο του Λέτο θα μπορεί να ενεργοποιηθεί και η συμφωνία με τον Καζιγιάμα και ο Ιάπωνας άσος ο οποίος δεν αγωνίζεται επειδή δεν υπάρχει κενή θέση ξένου στο Τριφύλλι να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News