Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ σε Κοντοέ: Εδώ να μείνεις

Ο Γιάννης Κοντοές μίλησε χθες αργά το βράδυ τηλεφωνικά με τον αντιπρόεδρο της «Ένωσης» Ηλία Μπρουσιανό, προκειμένου να συζητήσουν για την περίπτωση του  και το μέλλον του στην ομάδα...

Ο αντιπρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» μετέφερε στον παίκτη πως επιθυμία διοίκησης και προπονητή είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ και να βρεθεί μια λύση, ώστε το ζήτημα να διευθετηθεί και ο 26χρονος να επιστρέψει στις προπονήσεις. Παράλληλα, του είπε πως η ΠΑΕ έχει τη δυνατότητα να του καταβάλει τώρα ένα ποσό, το οποίο όμως απέχει από αυτό που ζητούσε σε πρώτη φάση ο ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του ο Κοντοές ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με καμία ομάδα και πως περίμενε την κίνηση της διοίκησης, προτού πάρει κάποια απόφαση για τη συνέχεια. Όπως είπε και στον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η επόμενη μέρα και όχι τα χρήματα που θα πάρει και ζήτησε εγγυήσεις για τη συνέχεια.

Μετά και την αποψινή εξέλιξη οι πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα και ο Κοντοές να παραμείνει στην ΑΕΚ αυξήθηκαν κατά πολύ και μένει να δούμε τι στάση θα κρατήσει ο παίκτης και αν πείστηκε από τα όσα άκουσε, προκειμένου να γυρίσει άμεσα στις προπονήσεις και να ενταχθεί εκ νέου στην ομάδα.

Σχόλια