default-image

Αναστασιάδης: "Ανοικτή η πρόκριση"

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: "Ανοικτή η πρόκριση"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο τεχνικός του Πλατανιά, Αγγελος Αναστασιάδης μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε ωστόσο ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα στο χορτάρι και η υπόθεση-πρόκριση παραμένει ανοικτή.

"Κάναμε πάρα πολλά λάθη και τα πληρώσαμε. Ηταν ατομικά δικά μας λάθη. Ομως, τα παιδιά τα δώσανε όλα και παρά τις αναγκαστικές αλλαγές πήγαμε καλά. Πιστεύω ότι είναι ανοικτή η πρόκριση" είπε ο έμπειρος προπονητής αμέσως μετά το ματς, ενώ στη συνέντευξη Τύπου πρόσθεσε:

"Έγινε ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Στο πρώτο δεν είχαμε προβλήματα, είχαμε τον έλεγχο αλλά ένα λάθος μας κόστισε. Στο δεύτερο άνοιξε το ματς και υπήρχαν περισσότερες προϋποθέσεις για να γίνουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Εμείς όμως πληρώσαμε τα λάθη μας. Χάναμε 2-0 και μπορούσε ο Παναθηναϊκός να κάνει και τρίτο γκολ.

Δεν επιτρέπονται αυτά τα λάθη στην Α' Εθνική. Είναι πολύ θετικό, παρόλα τα προβλήματα, ότι πετύχαμε ένα γκολ στο τέλος. Δεν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και από κάποια παιδιά που έκαναν αυτά που ζητάμε. Έχουμε πολλή δουλειά. Η πρόκριση, όμως, είναι ανοιχτή ενόψει του δευτέρου παιχνιδιού".

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό είπε: "Γίνεται ένα πρωτάθλημα φέτος στην Ελλάδα που δεν έχει γίνει ποτέ. Από τότε που έπαιζα. Να υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και μετά το χάος. Όταν δεν υπάρχουν άλλες ομάδες που θα κάνουν το πρωτάθλημα μας καλύτερο.

Υπάρχει ένα βάζο με ένα λουλούδι μέσα, άντε δύο. Δεν υπάρχει ανθοδέσμη για εμάς εδώ. Είναι πολύ άσχημο, δεν αντέχεται δηλαδή. Εύχομαι για όλες αυτές τις ομάδες να αλλάξει η κατάσταση. Μόνο ευχή μπορώ να κάνω, αυτές οι μεγάλες ομάδες να ξαναβρούν τον δρόμο τους. Το λέω μέσα από την καρδιά μου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News