default-image

Έχασε 2-1 από ΠΑΟ αλλά ελπίζει ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Έχασε 2-1 από ΠΑΟ αλλά ελπίζει ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Πλατανιάς από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Το εκτός έδρας όμως γκολ αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για την ομάδα των Χανίων, η οποία θα υποδεχτεί στις 23 Ιανουαρίου τον ΠΑΟ στη ρεβάνς των Περιβολίων.

Οι "πράσινοι" στο ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή Φάμπρι στον πάγκο, έδειξαν να ελέγχουν το ματς και το υπέρ τους σκορ. Προηγήθηκαν στο 40' με τον Σο ενώ στο 65' ο Τοτσέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Πλατανιάς μείωσε στο 82' με εύστοχο πέναλτι του Ναζλίδη, το οποίο μάλιστα κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Πίντο. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Καρνέζη να πραγματοποιεί διπλή σωτήρια επέμβαση...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Σο, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης(56'Κουίνσι), Σισοκό, Μαυρίας, Τοτσέ(80'Φορναρόλι)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Αργυρόπουλος, Κουρτεσιώτης, Κανακούδης, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα(26'Γκονζάλες), Κάλαταιτζιτς, Μιρτσέτα(86'Δέντσας), Ντόε, Τετέ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News