Basket League: Τρομερό ντεμπούτο Μπρέι για Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Basket League: Τρομερό ντεμπούτο Μπρέι για Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αμερικανός στη νίκη με 94-72 επί του Άρη

Τα περισσότερα βλέμματα απόψε στο ΟΑΚΑ, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, ήταν αρχικά στην κερκίδα, εκεί που βρισκόταν ο Μάριο Χεζόνια, όμως γρήγορα υπήρξε ένα άλλο πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση.

Ο λόγος για τον Τι Τζέι Μπρέι, που εξελίχτηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή στην άνετη επικράτηση των «πράσινων» επί του Άρη με 94-72, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν «φωτιά» στο ντεμπούτο του και τελείωσε το ματς έχοντας 25 πόντους με 8/14 τρίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 λάθη σε κάτι λιγότερο από 27 λεπτά συμμετοχής. Βέβαια ο Μπρέι δεν... έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, κάτι που σημαίνει ότι ο Κάτας θα πρέπει να βρει άλλους τρόπους για αυτά τα ματς, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που αποχώρησε τραυματίας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Μάλιστα ο Όντεντ Κάτας εμπιστεύτηκε και 14:26 λεπτά στον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος ξεκίνησε «τρακαρισμένος» αλλά κατάφερε να σκοράρει έξω από τα 6.75 μέτρα, Άλλωστε οι «πράσινοι» έμοιαζαν ασταμάτητοι έχοντας 20/43 τρίποντα (!!!) ενώ πήραν σχεδόν τις μισές προσπάθειες στα δίποντα (14/22).

Ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός για 19 λεπτά (36-34 το σκορ) αλλά στη συνέχεια το επιμέρους σκορ έφερε τους «πράσινους» και σε διαφορές που άγγιζαν τους 30 πόντους. Με την ήττα αυτή παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-10, με τους Κουζέλογλου (16π., 10ρ.) και Τσάλμερς (12π.) να είναι οι μόνοι που διασώθηκαν από τη βαριά ήττα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News