Ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο με τον Βόβορα

Μπάσκετ
Ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο με τον Βόβορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Για το καλό του συλλόγου" ήταν η δήλωση του Έλληνα προπονητή…

Το παιχνίδι με το Λαύριο για τη 10η αγωνιστική της Basket League αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Την επομένη της απογοητευτικής εμφάνισης και της ήττας από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, το τριφύλλι ανακοίνωσε το κοινή συναινέσει διαζύγιο με τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από το καλοκαίρι.

Όσα (δεν) έγιναν το βράδυ της Κυριακής 3 Ιανουαρίου στο κλειστό του Λαυρίου έφεραν για πρώτη φορά φέτος στο προσκήνιο το θέμα της αλλαγής στον πάγκο, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να υποδεικνύουν το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές, σε μία απόφαση που πάρθηκε μετά από συνάντηση που υπήρξε με τον Έλληνα τεχνικό.

Υπηρεσιακός προπονητής στο ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (7/1 στις 21:00) θα είναι ο Θανάσης Γιαπλές.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

"Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια. Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News