Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με τη διακοπή της Euroleague

Μπάσκετ
Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με τη διακοπή της Euroleague

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν η μοναδική ομάδα που εμφανίστηκε αρνητική στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης …

Η φετινή αγωνιστική περίοδος στην EuroLeague ολοκληρώθηκε, με την εισήγηση του Ζόρντι Μπερτομέου περί οριστικής διακοπής να βρίσκει σύμφωνη τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων κι από εκεί να προκύπτει η απόφαση για το φινάλε της σεζόν 2019/20.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, κι αφού πρώτα έκανε τη δική του εισήγηση για το θέμα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της EuroLeague ζήτησε από τις έντεκα ομάδες - μετόχους να τοποθετηθούν για το θέμα. Κι εκεί παρουσιάστηκε σημαντική σύγκλιση απόψεων, αφού η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ αυτής της σκέψης, δεδομένου ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες για επιστροφή στην δράση ήταν πάρα πολλά.

Η μοναδική ομάδα που στη διαδικασία της συζήτησης τάχθηκε κατά της οριστικής διακοπής ήταν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μία θέση που εκφράστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ήταν παρών στην τηλεδιάσκεψη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να καταγραφεί πως δεν επρόκειτο για ομόφωνη απόφαση περί διακοπής της φετινής σεζόν.

Οι πράσινοι εξήγησαν ότι δεν έχουν εισπράξει τα προβλεπόμενα έσοδα, γι' αυτό και εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Οι υπόλοιπες δέκα ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague συμφώνησαν με τον Ζόρντι Μπερτομέου, κι έτσι προέκυψε η απόφαση για την οριστική διακοπή της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην EuroLeague.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News