default-image

Οργισμένη αντίδραση Γιαννακόπουλου στους παίκτες

Μπάσκετ
Οργισμένη αντίδραση Γιαννακόπουλου στους παίκτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χάσατε από μια ομάδα που έχει μπάτζετ μικρότερο από το κόστος των παπουτσιών σας…»

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον Προμηθέα Πατρών στο Κύπελλο προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που επισκέφθηκε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στη σημερινή προπόνηση.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» έθεσε άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα προ των ευθυνών τους και ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχτεί ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στους παίκτες και στο προπονητικό επιτελείο ότι «αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν είχατε τα … να βγείτε να ζητήσετε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας. Περιμένω να ζητήσετε συγγνώμη. Αυτές οι εμφανίσεις δεν είναι αποδεκτές. Χάσατε από μια ομάδα που έχει μπάτζετ μικρότερο από το κόστος των παπουτσιών σας. Ήδη έχετε κάνει δύο ήττες εκτός προγράμματος στην Ευρωλίγκα. Είναι ντροπή για το σύλλογο και πρέπει να καταλάβετε που παίζετε».

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απευθύνθηκε σε συγκεκριμένους παίκτες και τους ξεκαθάρισε ότι «γνωρίζω που πάτε τα βράδια και τι κάνετε. Έτσι και μάθω ότι σε μέρα εκτός ρεπό, είστε έξω και τα πίνετε, θα προχωρήσω σε βαρύτατα πρόστιμα και θα σας λύσω τα συμβόλαια. Στις νίκες είστε καλοί, στους πανηγυρισμούς είστε πρώτοι στις φωτογραφίες! Στις ήττες εξαφανίζεστε».

Τέλος, επισήμανε το παράδειγμα του Καλάθη, τον οποίο χαρακτήρισε υπόδειγμα αθλητή: «Θα πρέπει να σέβεστε τον Καλάθη, που δίνει το 300% σε κάθε παιχνίδι και περιμένετε όλοι από αυτόν να κάνει τα πάντα για να σας ξελασπώσει. Ντροπή σας. Δείτε τον Νικ, που λιώνει κάθε μέρα στο γήπεδο».

Ζήτησαν συγνώμη οι παίκτες

Λίγη ώρα μετά από την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έκαναν πράξη αυτό που τους ζήτησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ. Με δήλωσή τους που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας, ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

"Ως ομάδα θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την χθεσινή μας απόδοση τόσο από τους φιλάθλους μας, όσο και από τον πρόεδρο. Ο αποκλεισμός μας είναι απολύτως απαράδεκτος και από τη μεριά μας υποσχόμαστε πως θα αλλάξουμε την εικόνα μας άμεσα".

Πηγή: sport-fm.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News