Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ
Δύσκολη αποστολή στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ οι πράσινοι αναζητούν τη νίκη που θα αυξήσει τις ελπίδες πρόκρισης στα play offs…

Το νικηφόρο σερί τριών αγώνων και η εμφανής αγωνιστική άνοδος του Παναθηναϊκού περνούν απόψε (19:00, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) ένα πολύ δύσκολο τεστ. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Υπό κανονικές συνθήκες πρόκειται για ένα εκτός προγράμματος παιχνίδι, ωστόσο στη θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει διακρίσεις. Άλλωστε μόνο με 5/5 στις τελευταίες αγωνιστικές θα είναι 100% στα playoffs και πιθανώς να μην του αρκούν τέσσερις νίκες. Έτσι είναι υποχρεωμένος να παλέψει για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε έναν αντίπαλο που μετρά 11 νίκες σε 12 ματς στη Μόσχα έχοντα εχάσει μόνο από την Μακάμπι.

Ο Ρικ Πιτίνο έχει ξανά στη διάθεσή του τους Ντίνο Μήτογλου και Ματ Λοτζέσκι, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Άντριαν Πέιν. Ο Αμερικανός τεχνικός περιμένει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του, καθώς ακολουθεί μια εβδομάδα όπου η νίκη είναι 100% αναγκαία, με Μπασκόνια εντός και Αρμάνι στο Μιλάνο, ει δυνατόν και με υπερκάλυψη διαφοράς της ήττας του πρώτου αγώνα.

Η ΤΣΣΚΑ με 20 νίκες έχει ήδη προκριθεί, αλλά φυσικά και θέλει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Άλλωστε υπολείπεται μιας νίκης της πρωτοπόρου Φενέρμπαχτσε (την οποία υποδέχεται την Πέμπτη), ενώ έχει μια περισσότερη από την τρίτη Ρεάλ. Mοναδικός απών για τον Δημήτρη Ιτούδη είναι ο Μιχαήλ Κουλάγκιν, ενώ οι Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό ξεκουράστηκαν στο ματς με τη Ζιέλονα Γκόρα για την VTB League τη Δευτέρα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News