Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ήφαιστου

Μπάσκετ
Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ήφαιστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

'Ηταν η πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Ήφαιστο στη Λήμνο με 62-84 για την 14η αγωνιστική της betshop Basket League, υποχρεώνοντας την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην πρώτη εντός έδρας ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην Ευρωλίγκα τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο, αλλά στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει την αήττητη πορεία του με 13 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Πρώτοι σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Τζέιμς Γκιστ και ΝτεΣόν Τόμας με 15 πόντους, ενώ ο Σον Κιλπάτρικ είχε 11 πόντους, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 23:48. Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Τζέρι Σμιθ είχε 16 πόντους, 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ αλλά και 6 λάθη, ενώ ο Σον Έβανς είχε 12 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε διψήφια διαφορά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (10-20), εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Ηφαίστου από την περιφέρεια (είχαν 0/7 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο). Η διαφορά συνέχισε να ανεβαίνει και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι «πράσινοι» πέρασαν μπροστά με διαφορά 14 πόντων (27-41). Από το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Παναθηναϊκός ανέβασε τη διαφορά στους 20 πόντους και το υπόλοιπο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Ρικ Πιίνο να δοκιμάζει διάφορα σχήματα εν όψει της συνέχειας των διοργανώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τα δεκάλεπτα: 10-20, 27-41, 45-65, 62-84

Πηγή: superbasket.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News