default-image

Πασκουάλ: Ήταν δύσκολο να νικήσουμε τρεις φορές τον Ολυμπιακό

Μπάσκετ
Πασκουάλ: Ήταν δύσκολο να νικήσουμε τρεις φορές τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο δυνατούς περιμένει τους «πράσινους» με τις προσθήκες που έγιναν ο Τσάβι Πασκουάλ

Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει φέτος τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αύριο υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» στις 21:15 στο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνει το 4 στα 4 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, πάντως, θεωρεί ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς όπως τόνισε: «Πάντα το αίσθημα είναι το ίδιο, είναι μεγάλο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ δύσκολο για μας, το να κερδίσεις τρεις φορές απέναντι σε μια ομάδα όπως τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, αλλά το καταφέραμε».

Ερωτηθείς για την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα θεωρεί ότι «για τον προπονητή είναι το ίδιο πράγμα, πριν από αυτά τα παιχνίδια η πίεση είναι η ίδια. Νομίζω στην Ελλάδα για τους φιλάθλους είναι πιο σημαντικά αυτά τα ματς, ενώ στην Ισπανία είναι διαφορετικά, καθώς μόνο όταν κρίνεται κάτι γίνεται σημαντικό ένα ματς Ρεάλ Μαδρίτης –Μπαρτσελόνα».

Αναφερόμενος στους νέους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του αύριο τόνισε: «Και οι δύο ομάδες έχουμε 15 – 16 παίκτες, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι, θέλουμε αυτοί οι παίκτες να προσαρμοστούν και να είναι σε θέση να μας βοηθήσουν. Νομίζω θα γίνουμε πιο δυνατοί, δεν έχει σημασία ποιος παίζει, αλλά αυτοί που παίζουν να μας δίνουν βοήθεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News