Με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επανέρχονται οι «ερυθρόλευκοι» και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα...

Για το εξ' αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Ισπανία (20:00, NS2). Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια δύσκολη περίοδο, με την περιπέτεια του κορωνοϊού και δύο άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα και θέλουν πάρα πολύ να συνδυάσουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, με μια καλή εμφάνιση.

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι άπαντες παρόντες, αφού με την αποστολή ταξίδεψε, μετά από έναν μήνα και ο Άαρον Χάρισον. Οι υπόλοιποι παίκτες που νόσησαν και ταλαιπωρήθηκαν είχαν την ευκαιρία να κάνουν μερικές προπονήσεις παραπάνω και όλοι μαζί να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, για έναν δύσκολο αγώνα.

Απέναντι τους η Μπαρτσελόνα, η οποία συνήλθε γρήγορα από το σοκ της ήττας από την Βιλερμπάν και νίκησε την Ζαλγκίρις, μέσα στο Κάουνας. Ο Γιασικεβίτσιους θα μπορέσει να υπολογίσει και πάλι τον Αμπρίνες, που επιστρέφει μετά την αδιαθέσια που ένιωσε, ενώ εκτός παραμένει ο Κλαβέρ, για τους Ισπανούς.

Οι Ισπανοί έρχονται με φόρα από το παιχνίδι πρωταθλήματος, ενώ στον Ολυμπιακό ψάχνουν πρώτα μια καλή εμφάνιση, που θα φέρει πίσω την χαμένη αυτοπεποίθηση.

Πηγή: gazzetta.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News