default-image

Ζαρός: Επανεκκίνηση με Παντζαρίδη στον πάγκο

Ποδόσφαιρο
Ζαρός: Επανεκκίνηση με Παντζαρίδη στον πάγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κώστας Παντζαρίδης αναλαμβάνει προπονητής στο νέο ξεκίνημα του Ζαρού

Ο Ζαρός αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στην Β’ ΕΠΣΗ, αποχωρώντας από την Α1 Κατηγορία και στηριζόμενος στα δικά του παιδιά θα πορευτεί με νέο προπονητή τον Κώστα Παντζαρίδη, ο οποίος επί χρόνια ήταν προπονητής στην Ακαδημία του ΟΦΗ ενώ πέρυσι ήταν στην Ακαδημία της Μινωικής.

Η ανακοίνωση του Ζαρού:

Νέα σελίδα στον Αθλητικό Όμιλο Ζαρού, με τον γυμναστή-προπονητή Κώστα Παντζαρίδη, να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Ο νέος προπονητής της ομάδας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και εκπροσώπους της ομάδας στο Ζαρό, συζητώντας αναλυτικά για το νέο εγχείρημα της "επανεκκίνησης".

Η νέα φιλοσοφία και το πλάνο της Διοίκησης ήρθε να ταυτιστεί με τις ιδέες και την φιλοσοφία του Κώστα Παντζαρίδη και η συμφωνία δεν άργησε να έρθει!

Ποιος είναι ο Κώστας Παντζαρίδης:

Ο 45χρονος τεχνικός (4/11/1975) είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B!

Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια υπεύθυνος και προπονητής στα τμήματα υποδομών του ΟΦΗ, ενώ έχει περάσει ως προπονητής και βοηθός προπονητή από αρκετές ομάδες του Ηρακλείου και Ακαδημίες.

Τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, "καλωσορίζουμε τον Κώστα Παντζαρίδη στην ομάδα , του ευχόμαστε πρώτα απ' όλα μια υγιή ποδοσφαιρική σεζόν και καλή συνεργασία για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News