Bαριά ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία

Μπάσκετ
Bαριά ήττα του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ στη Ρωσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον τελικό του «Γκομέλσκι Καπ» έχασε 91-66, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της EuroLeague 2019/20…

Eννέα μέρες πριν από την πρεμιέρα της EuroLeague, εννέα μέρες πριν αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Βιλερμπάν, ο Ολυμπιακός έδειξε το χειρότερο δυνατό πρόσωπο στον τελικό του “Γκομέλσκι Καπ”. Συνετρίβη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας (91-66) και μπαίνει στις επίσημες υποχρεώσεις του με πολλά ερωτηματικά να τον ακολουθούν.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ κράτησε εκτός αγώνα τον Βασίλη Σπανούλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά, είχε στη δωδεκάδα τον Γουέιντ Μπόλντγουϊν που απογοήτευσε, πήρε κάποια πράγματα από τον Μπράντον Πολ, τον Κέβιν Πάντερ και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, από εκεί και πέρα όμως μηδέν εις το πηλίκον για τους Πειραιώτες που μοιάζουν να βρίσκονται μακριά από το γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν την οκτάδα της regular season της EuroLeague.

Νίκη του Προμηθέα

Οτι δεν πέτυχε στην κανονική διάρκεια του αγώνα (75-75), το κατάφερε διά χειρός Μπαμπ στην παράταση ο Προμηθέας Πάτρας που κέρδισε 87-83 την Ούνικς Καζάν και κατέλαβε την τρίτη θέση του Γκομέλσκι Καπ.

Ο Μάκης Γιατράς έχει κάθε λόγο να χαμογελά, όχι τόσο για τη νίκη της ομάδας του, αλλά για την εικόνα και την αντίδρασή της στο δεύτερο ημίχρονο, σε ένα πολύ γερό τεστ, "προσομοίωση" του Eurocup (όπου θα συμμετέχουν και οι δύο ομάδες), παραμονές της εκκίνησης της σεζόν.

Τα τρίποντα του Μπαμπ στην παράταση ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση, ωστόσο η δυναμική παρουσία του Έλις στη ρακέτα με double-double (16 πόντους, 10 ριμπάουντ) και το καλό ξεκίνημα του Αγραβάνη που κράτησε τον Προμηθέα στο ματς, σε συνδυασμό με τα 18 ριμπάουντ ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν για τους Πατρινούς.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News