default-image

Ειρωνικό σχόλιο του Ολυμπιακού για την κλήρωση του μπάσκετ

Μπάσκετ
Ειρωνικό σχόλιο του Ολυμπιακού για την κλήρωση του μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την παρουσία Αναστόπουλου στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ- Αντιδρούν οι πράσινοι...

Λίγο μετά την κλήρωση των διαιτητών για τους αγώνες των playoffs η ΚΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε με ένα ειρωνικό tweet. Οι "ερυθρόλευκοι" καυτηρίασαν εμμέσως πλην σαφώς την κλήρωση των δύο "ανεπιθύμητων" διαιτητών στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και την παρουσία των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνο Παπαδόπουλου στην διαδικασία.

"Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ.Παπαδόπουλο, Δ.Γιαννακόπουλο", αναφέρει το tweet των "ερυθρόλευκων".

Αντιδρούν από τον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό δεν αφήνουν αναπάντητη την ειρωνική αντίδραση του Ολυμπιακού, λίγο μετά την κλήρωση των "ανεπιθύμητων" Αναναστόπουλου, Μάνου. Τόσο η "πράσινη" ΚΑΕ, όσο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσωπικά, σκοπεύουν να ακολουθήσουν τη νομική οδό, καταγγέλοντας τους "ερυθρόλευκους".

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κινηθεί αστικά, ποινικά και πειθαρχικά κατά του Ολυμπιακού για προσβολή προσωπικότητας και συκοφαντική δυσφήμιση, θέλοντας να δώσει τέλος παράλληλα και στην "στοχοποίηση διαιτητών".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News