Mόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι

Μπάσκετ
Mόνο νίκη θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μακάμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την ήττα από την Αρμάνι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν απόψε (22:00) στις επιτυχίες...

Με πέντε παιχνίδια ξεκινά η 4η αγωνιστική της Euroleague, με την προσοχή μας, φυσικά, να είναι στραμμένη στο ΣΕΦ, όπου και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το… χαστούκι της περασμένης εβδομάδας από την Αρμάνι Μιλάνο, προσγείωσε στην πραγματικότητα τους «ερυθρόλευκους», που προέρχονταν από τις 2 εντυπωσιακές νίκες, απέναντι σε Χίμκι και Βιτόρια, με την ομάδα του Πειραιά να θέλει την νίκη και μόνο, τόσο για να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να συνεχίσει να έχει θετικό πρόσημο, όσο, κυρίως, να μην σβήσει… εντελώς τα δύο διπλά των πρώτων αγωνιστικών.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Γιάνις Στρέλνιεκς, που ταλαιπωρείται από θλάση, από το παιχνίδι της Βιτόρια, ενώ και ο Νέβεν Σπάχια, από την πλευρά του, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Σκότι Ουίλμπεκιν, ενώ καλείται να βρει λύσεις και για την απουσία, για το επόμενο δίμηνο, του Πάργκο. Αντίθετα, επιστρέφει και αγωνίζεται κανονικά ο Κέντρικ Ρέι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης (25/10)

20:30 Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε Novasports 4

21:00 Μπάγερν Μονάχου - Μπασκόνια Novasports 5

21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Χίμκι Novasports 3

22:00 Ολυμπιακός Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports 1

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπουντούτσνοστ Novasports 2

Πηγή: superbasket.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News