default-image

Νίκη για 3η θέση ο στόχος του Ολυμπιακού

Μπάσκετ
Νίκη για 3η θέση ο στόχος του Ολυμπιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:00 (Novasports2) την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει οριστικά στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα απουσιών, καθώς οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου δεν θα αγωνιστούν σε ένα ακόμα παιχνίδι της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Τζαμέλ ΜακΛίν. Όσον αφορά τον Κιμ Τιλί οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ακολούθησε μέρος του προγράμματος.

Ο Ολυμπαικός, από την πλευρά του, θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, ενώ σε περίπτωση ήττας από την πρωταθλήτρια Λιθουανίας δεν αποκλείεται να ολοκληρώσει την regular season στην τέταρτη θέση, εφόσον ηττηθεί και η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπάμπεργκ. Εάν η Ρεάλ κερδίσει την Μπάμπεργκ, τότε ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τρίτος ακόμα και με ήττα, λόγω τριπλής ιοσβαθμίας.

Τα σενάρια των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής:

Νίκη Ολυμπιακού, νίκη Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις και Ρεάλ - Παναθηναϊκός (πλεονέκτημα Ρεάλ)

Νίκη Ολυμπιακού, ήττα Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκός - Ρεάλ (πλεονέκτημα Παναθηναϊκός)

Ήττα Ολυμπιακού, νίκη Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκός - Ρεάλ (πλεονέκτημα Παναθηναϊκός)

Ήττα Ολυμπιακού, ήττα Ρεάλ: έχουμε τα ζευγάρια Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις και Ολυμπιακός - Ρεάλ (πλεονέκτημα Ολυμπιακός)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News