Βασίλης Ράλλης: Ακούει κανείς;

Μπάσκετ
Βασίλης Ράλλης: Ακούει κανείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ζητάει απαντήσεις για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό...

Τη δυσαρέσκεια του με όσα γίνονται στον ελληνικό αθλητισμό εξαιτίας της πανδημίας εξέφρασε ο προπονητής μπάσκετ του ΟΦΗ Βασίλης Ράλλης, ζητώντας απαντήσεις από τους αρμόδιους του αθλητισμού. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου που αγωνίζεται στην Β΄Εθνική, διερωτάται γιατί δεν μπορούν οι ομάδες τουλάχιστον να προπονούνται.

«Τι σας ενοχλεί και γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα γήπεδα για να κάνουν προπόνηση οι αθλητές των εθνικών κατηγοριών, δεν μπορώ να το καταλάβω ειλικρινά.

Μιλάμε για προπόνηση, όχι για αγώνες. Όχι για μετακινήσεις. Με αυστηρά πρωτόκολλα, χωρίς συνωστισμό, όπως πριν και κάθε έλεγχο που χρειάζεται. Μιλάμε για ημιεπαγγελματικό αθλητισμό.

Μπορεί κάποιος υπεύθυνος, κάποιος επιστήμονας να βγει και να μας αποδείξει ότι αυτό είναι λάθος; Ότι θα επιβαρυνθεί έτσι το σύστημα υγείας; Υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη που απαγορεύεται να αθλείσαι; Που απαγορεύουν στους επαγγελματίες αθλητές να αθλούνται; Ερώτηση κάνω, δεν ξέρω. Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει υπεύθυνα και εμπεριστατωμένα; Λευτέρη; Ακούει κανείς;

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό και ότι είναι κάτι χωρίς προηγούμενο, δεν καταλαβαίνω πως το να αθλείσαι είναι ενάντια στην υγεία.

Υ.γ. Το να είναι έξω τόσο καιρό οι αθλητές, μάλλον επιβάρυνση στο σύστημα υγείας θα είναι αργότερα. Τι μάλλον, σίγουρα!», ανέφερε ο Βασίλης Ράλλης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News